Redactie & begeleiding

Onze redactie tilt boeken naar een hoger plan, met veel toewijding en respect voor de eigenheid van het verhaal.†Wij begeleiden auteurs tijdens het schrijfproces, doen manuscriptbeoordelingen, ghostwriting en eindredactie.

Managementboek maken?
Jij hebt visie, een uitgewerkte theorie en passie voor je vak. Wij helpen je dit te vertalen in teksten die jouw boodschap vertellen en jouw visie weerspiegelen.

Mail (een deel van) jouw manuscript naar redactie@boekendeal.nl.

Wij bellen of mailen je binnen twee werkdagen terug met een eerste reactie en advies. Wil je liever direct contact bel dan +31(0)88 1105 695 of maak gebruik van de chatfunctie.

* Manuscriptbeoordeling
Voor een beoordeling van je manuscript ontvangen wij graag per mail het manuscript (minimaal 20.000 woorden) met daarbij een synopsis waarin je in ieder geval aangeeft waar het boek over gaat, voor wie het geschreven is en wat de verhaallijn is. Je ontvangt uiterlijk binnen 4 weken een volledige analyse van het manuscript, adviezen en tips met betrekking tot de stijl, mogelijke taalkundige correcties, spanningsopbouw, structuur en verhaallijn. Op basis daarvan kun je een traject kiezen dat bij je past. Uiteraard zouden we je graag blijven begeleiden en samen met jou tot een mooie boekuitgave komen.

* Eindredactie
Laat jouw tekst controleren op stijl, spelling, zinsvolgorde en alle overige taalkundige zaken. De tekst wordt door kleine ingrepen sterk verbeterd en blijft inhoudelijk gelijk. Je krijgt altijd een versie bijgevoegd waarin de wijzigingen zichtbaar zijn. Mochten er vragen zijn hebben bij bepaalde passages, dan staat er een opmerking in de kantlijn.

Stuur de redactie jouw manuscript en je ontvangt binnen 1 week een offerte. Uiteraard is het insturen geheel vrijblijvend en behandelen we jouw manuscript vertrouwelijk.

* Auteursbegeleiding / Ghostwriting
Ieder levensverhaal is het waard om opgeschreven en bewaard te worden. Wij begeleiden auteurs en autobiografen tijdens het schrijfproces. Jouw boek wordt naar een hoger plan getild, met respect voor de eigenheid van een verhaal.

Je weet wat je wilt zeggen, maar het ontbreekt je aan tijd? Je kunt fantastisch vertellen, maar opschrijven is een ander verhaal? Kies voor onze ghostwriter, zij realiseert het boek van uw wensen.

Mail de redactie voor meer informatie.

* Conceptontwikkeling en tekst
Jullie corporate verhaal in een fantastisch koffietafelboek of jubileumboek, een kookboek om je vingers bij af te likken en professionele fotoboeken met pakkende teksten; wij verzorgen het geheel, van conceptontwikkeling tot productie.
Bij de totstandkoming van een publicatie dragen wij zorg voor een goede en prettige communicatie binnen het team.

Mail de redactie en wij maken tijd voor een oriŽnterend gesprek.

Persoonlijke gegevens

Productinformatie

Upload een bestand, indien uw aanvraag betrekking heeft hier op.